Yritys

Oy West-Orient Cargo Handling Ltd on aloittanut toimintansa vuonna 2003. Vuoden 2003 lokakuussa valmistui Kotkan Mussalon sataman teollisuusalueelle varaston ensimmäinen vaihe, jolloin yrityksen käyttöön valmistui 4000 m2 puolilämmin varasto ja autovarastoalue. Syksyllä 2005 valmistui käyttöömme toinen 4000 m2 varasto.

Varastomme on varustettu 24 h videovalvonnalla. Varastossamme on 6 lastausramppia, 4 isoa lastausovea ja varaston edessä on kontin purkualue johon satamaoperaattorit toimittavat kontit suoraan.

Varastoomme on myös oma katettu rautatieyhteys joten pystymme lastaamaan tavaranne niin suomalaisiin kuin venäläisiin junanvaunuihin suoraan varastostamme omalta lastauslaiturilta.

Meillä on 14 kpl konttipukkeja joita käytämme tavaroiden suorassa siirtokuormauksessa konteista rekkoihin.

Oy West-Orient Cargo Handling Ltd omistaa Oy West-Orient Lines Ltd. Toimimme hyvässä yhteistyössä omistajamme kanssa ja heidän kanssaan pystymme tarjoamaan teille kokonaisvaltaisia logistisia ratkaisuja.

Tarkoituksenamme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuista palvelua ja kehittää palveluamme yhdessä heidän kanssaan. Haluamme vapauttaa asiakkaamme heidän logistisista murheista ja antaa heille tilaisuuden keskittyä heidän ydinliiketoimintaansa.